Spring til indhold

Digital marketing undervisning

Har du et ønske om at varetage din markedsføring selv? Eller foretrækker du at have én eller flere inhouse marketingmedarbejdere – fremfor at bruge budgettet på digitale marketing bureauer eller konsulenter som mig?

Jeg kan undervise dig og dit team i udvalgte marketingdiscipliner, som gør, at I kan drive jeres eget marketingarbejde helt eller delvis. Undervisning kan også hjælpe dig, hvis du blot vil være klædt ordentlig på, når du skal købe marketingydelser hos eksterne leverandører.

 

Hvor meget kan du lære gennem marketing-undervisning?

Jeg har undervist i digital marketing “on and off” gennem de sidste 8 år. Jeg har undervist soloselvstændige, store hold af marketingmedarbejdere fra forskellige virksomheder, jeg har undervist et erhvervsforum, og jeg har været tilknyttet som underviser hos Google Succes Online.

Når jeg underviser virksomheder i digital marketing, så er jeg realist.
Digital marketing er en benævnelse, der dækker over en lang række fag, der kræver specialistviden på kanaler, der ofte udvikler sig med lynets hast.

Derfor er der nogle marketingdiscipliner, der egner sig bedre til, at du selv varetager dem end andre, som giver bedre mening at overlade til en specialist.

Til gengæld kan en passioneret indsats, med nylært indsigt, gøre en afgørende forskel for din virksomhed, når du lærer, hvordan du skal bruge de kanaler, som du selv kan håndtere. Derfor er det også de kanaler, jeg har vagt at tilbyde undervisning i.
Det er nemlig vigtigt for mig, at det, du eller dine medarbejdere lærer hos mig, er med til at skabe resultater for dig og din virksomhed.

Dette kan jeg undervise dig i:

E-mail marketing er stadig én af de absolut bedst konverterende kanaler, og det ser ikke ud til, at det kommer til at ændre sig foreløbig.
Det er også en kanal, som er stærk for langt de fleste virksomheder – uanset om din virksomhed sælger produkter, ydelser eller digitale løsninger, og uanset om du henvender dig til et B2B- eller B2C-marked.

Jeg har arbejdet med e-mail marketing i mere end 14 år, og har undervist rigtig mange virksomheder i denne disciplin. I min undervisning kan du både lære, hvordan du bruger de forskellige e-mail marketing-værktøjer, hvordan du lægger den rette strategi og laver en plan for arbejdet, og du lærer – ikke mindst – hvordan man skriver nyhedsbreve. For dette er en kunst i sig selv.

Organisk markedsføring på sociale medier er oftest mest effektfuld, når den bliver varetaget af medarbejdere i din egen virksomhed. Du og dine medarbejder har fingeret på pulsen, ved hvad der sker i virksomheden først, forstår kulturen til fulde og er med til at skabe den. Derfor bliver det både mere troværdigt og effektivt, når I selv driver jeres SoMe sider og profiler.

Jeg kan undervise dig og dine ansatte i, hvordan I udnytter det organiske (gratis) potentiale, der er for markedsføring på Facebook, Instagram og Linkedin. I lærer både, hvordan I laver det rette indhold til opslag, planlægger det, så det giver resultater, og jeg indvier jer i alle de muligheder, de forskellige platforme giver, når det kommer til god, organisk SoMe markedsføring, som kun koster jeres tid.

Hvis du har mod på det, kan jeg også undervise i den betalte del – altså annoncering på de nævnte sociale medier. Det kræver dog lidt mere teknik snilde, så her skal I forvente, at det måske skal tage i bidder – og at det er en større investering, både økonomisk og tidmæssigt, at lære at bruge annonceværktøjerne korrekt.

Hvis du gerne selv vil skrive tekster til dit website eller din blog, må du (delvist) glemme, hvad du lærte i skolen!

Uanset om du skal skrive et blogindlæg, tekst til en landingsside på dit website eller måske en SEO-baseret webtekst, så skal den bygges op på en speciel måde.
Vi læser nemlig anderledes, når vi læser på en skærm, end når vi, eksempelvis, læser en bog.

Har du et ønske om, at den side din tekst skal være på, også skal kunne findes af Google, så skal den opbygges, så den både “kan læses” af dine besøgende OG af Google.

Jeg kan lære dig præcis, hvordan du opbygger denne slags tekster, hvordan du elegant får flettet relevante søgeord ind i teksten, og så kan jeg lære dig, hvordan du opnår et godt skriveflow – helt uden blokeringer og kedsomhed. 
Jeg kan også lære dig, hvordan du skriver de tekster, som Google trækker frem i søgeresultaterne – uanset om det er til de betalte eller de organiske resultater.

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Kontakt mig for samarbejde:

Send en mail eller udfyld formularen herunder:

Digital marketing undervisning