Spring til indhold

Strategi & Rådgivning

Opnår du ikke de ønskede resultater med din markedsføring, og har du brug for hjælp til at optimere virksomhedens nuværende marketingarbejde?
Eller står du med en ny virksomhed eller marketingmedarbejder og ikke ved, hvordan du sætter bedst fra land?

Med en strategisk plan for, hvor du skal sætte ind for at opnå resultater med din markedsføring, samt rådgivning i, hvordan du udfører arbejdet, kan jeg hjælpe dig med at komme på ret kurs, så dit marketingarbejde bliver effektivt, og du opnår dine mål.

 

Strategisk rådgiver indenfor digital marketing

Som din strategiske rådgiver kigger jeg på hele din forretning, markedet du opererer i, din økonomi, dine fremtidsplaner og hvilke kompetencer du selv besidder. Ud fra dette lægger jeg, i samråd med dig, dén digitale marketingstrategi, der giver dig de bedste resultater – på kort og på lang sigt.

Opgaven vil typisk udmunde i en handlingsplan, indeholdende overordnet strategi samt konkrete tiltag over en aftalt periode. Ofte vil vi efterfølgende gennemgå handlingsplanen på en workshop, hvor tiltag bliver udførlig beskrevet, og opgaver fordelt.

 

Ad hoc rådgivning

Har du blot brug for lidt sparring omkring din markedsføring?

Nogle gange kan en time eller 2 være nok, når du har brug for input til, hvad der kan gøres bedre, og hvordan du opnår givne resultater.

Med +14 års erfaring indenfor online marketing og næsten lige så mange år i salg inden – flere af dem som selvstændig erhvervsdrivende, har jeg solid erfaring med forretningsoptimering. Og med en god blanding af ærlighed og forståelse for, hvor udfordrende det kan være at lede en virksomhed, kan jeg rådgive dig til at tage kloge valg, når det kommer til at drive en sund og fremtidssikret virksomhed. 

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Kontakt mig for samarbejde:

Send en mail eller udfyld formularen herunder: