Spring til indhold

Om mig

Med baggrund i salg og salgsledelse kastede jeg mig for lidt over 14 år siden ud i at drive virksomhed online. Det blev starten på en længere karriere indenfor digital marketing og online salg, som har budt på en bred vifte af opgaver og ansættelser. I løbet af de mange år i branchen har jeg tilegnet mig en omfangsrig viden og en masse erfaring. Mit CV tæller blandt andet erfaring fra både bureau, selvstændig virksomhed og flere ansættelser som digital marketingansvarlig.

Som de fleste andre digitale marketing konsulenter, er jeg optaget af vækst og forretningsoptimering gennem digitale kanaler. Dog ved jeg også, at aggressiv vækst uden et gennemtænkt strategisk sigte, målrettede planer for interne og eksterne ressourcer, og et lige så stort fokus på indtjening, kan resultere i en alt for kort fremtid for virksomheden. Derfor arbejder jeg altid ud fra en holistisk tilgang, der både omfatter reel forretningsindsigt, et balanceret fokus på nysalg og kundefastholdelse, samt intelligent omkostningsstyring af både økonomiske og menneskelige ressourcer.

Tina Lykke Madsen

ANBEFALINGER

Hvad siger kunder, samarbejdspartnere og tidligere kollegaer om mig?

Jeg er selvfølgelig stolt af de mange rosende ord, jeg får med på vejen, men det er også værd at lægge mærke til, at nogle nævner, at jeg er klar i mæglet og “skærer ind til benet”. Det er ret præcist – det er nemlig ting, der er vigtige for mig. Min opgave er at udvikle din forretning og optimere omsætning og indtjening. Det betyder også, at jeg stiller krav til samarbejdet, så vi sammen kan nå de mål, vi har sat for din forretning.

Tina besidder alt det en marketing manager skal have. Hun har en bred erfaring indenfor stort set alle marketingkanaler - især online. Hun har både hands-on erfaring, såvel som strategiske kompetencer. Hun er datadrevet, så hun tager de kloge beslutninger. Hun er samtidig god til at koordinere og følge op, så hun får skabt fart på det, hun arbejder på, og dem hun samarbejder med. Jeg oplever også Tina som perfektionistisk. De ting, hun leverer, spiller bare. Endelig har hun også et stærkt og bredt netværk, som hun trækker på, når det er nødvendigt. En vigtig og ofte undervurderet ressource hos en samarbejdspartner.
Tina er en person, som får tingene til at ske og eventuelle udfordringer fejet af vejen. Man er ikke i tvivl om, at Tina ved hvad hun snakker om, og resultaterne fra hendes tid hos e-mærket taler helt for sig selv. Derudover var og er hun en fantastisk sparringspartner, og når man teamer op med hende, så sættes barren højt, og man yder automatisk selv sit bedste i hendes nærvær. Jeg kan til hver en tid anbefale, at man tager fat i Tina, hvis man ønsker at opnå succes med sin marketing
Et tilfældigt Linkedin-indlæg fangede min opmærksomhed: En Tina Lykke Madsen var flyttet på landet og havde sagt sig job op for at starte egen konsulentvirksomhed. Det var virkelig helt tilfældigt, at jeg så opslaget, og tilfældigt at jeg læste det. Jeg tog chancen og skrev til hende, da jeg virkelig manglede en dygtig digital marketing manager. Og det fik jeg! Tina er ikke bare en tilfældig marketing manager - hun er ”The Marketing Manager”. Tina har flyttet vores forretning flere niveauer på ganske kort tid og giver mig så meget god sparring, feedback og læring, som man i en startup på ingen måde kan undvære. Hun siger tingene lige ud, lover ikke mere end hun kan holde, lytter til kommentarer fra forretningen og oversætter det til de nødvendige digitale marketingaktiviteter. Vores pipeline er sprængfyldt med kvalitets-leads fra paid social annoncering, vores hjemmeside får nu relevante besøg og begynder at konvertere automatisk, SoMe støtter forretningen og vores budskab. Kort sagt, vi har fået en digital SaaS forretning og en gudsbenådet marketing manager- og så er hun først lige begyndt!
Det er virkelig svært at finde et sted at starte, når man skal beskrive et ægte multitalent indenfor digital marketing som Tina! Jeg har i årene 2017 til 2019 arbejdet tæt sammen med Tina, og hun har både i den periode samt tiden efter gjort et kæmpe indtryk på mig. Vi arbejdede sammen omkring forskellige faste kunder og projekter samt intern faglig udvikling hos digital marketing bureauet Skjoldby & Co. Tina har en fuldstændig unik evne til at skære helt ind til benet og dernæst klart og tydeligt kommunikere hendes synspunkter til alle involverede parter. Tina pakker ikke tingene ind, men kalder en spade for en spade - hvilket er befriende og ikke mindst befordrende for et effektivt samarbejde med masser af fremdrift. Tina er virkelig erfaren på den digitale scene og har en dyb og bred forståelse for hvordan digital marketing fungerer... og her taler vi ikke "kun" om masser af teoretisk viden, men hardcore lavpraktisk hands-on erfaring med både små og store virksomheder. Til alt dette kan jeg afslutningsvis tilføje, at Tina er en af de sødeste, mest omsorgsfulde og behagelige mennesker, jeg nogen sinde har haft som kollega. Hun er bare skøn at arbejde sammen med! Så jeg kan naturligvis kun give Tina mine varmeste og mest inderlige anbefalinger til enhver virksomhed, som har brug for erfaren og kompetent hjælp til digital marketing - både på det strategiske og eksekverbare niveau.
David Krogstrup
Freelance tracking specialist
Tina er fra første møde enormt professionel, og besidder en uovertruffen evne til at sætte sig ind i målgruppens behov og ønsker. Tina's indsigt og viden indenfor digital markedsføring er enormt bred, og hendes egenskaber spænder vidt. Hun er en tung spiller på både SoMe og de contentbaserede områder, hvor hun har en helt særlig ekspertise for at skabe værdibaseret indhold, og altid er opdateret på nyeste trends.
Katrine Grønbek-Svendsen
CMO Leadtime
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Tina Lykke Madsen. Tina har og er en uvurderlig hjælp i min klinik. Tina har lavet min hjemmeside - alt omkring opsætningen af FB og Instagram. Opstart af onlinebooking og søgemaskineoptimering. Jeg havde på ingen måde nået den omsætning og det kundeunderlag uden Tina’s hjælp, og så har hun megastor tålmodighed med alle mine spørgsmål.
Lone Kaagaard Hansen
Indehaver/ LONE'S (SKØNHEDSKLINIK)

Interesseret i et samarbejde ?

Mine kompetencer & erfaring

Mit CV tæller ansættelser som marketingansvarlig indenfor både e-handel, NGO, rejse- og restaurationsbranchen, samt flere år som digital marketing konsulent på bureau og som selvstændig. Her har jeg primært arbejdet med kunder indenfor e-handel, FMCG, SaaS, skønheds-, mode & accessories- og livstilsbranchen. Jeg har desuden erfaring fra web-bureau, og har ledet flere større og mindre webudviklingsprojekter.

Derudover har jeg af flere omgange drevet selvstændig virksomhed indenfor digital marketing og e-handel, og har oprindeligt en mangeårig erfaring fra salgsbranchen, som blandt andet produktchef, butikschef og indkøber.

Brands

Jeg har været heldig at arbejde med flere spændende brands gennem mine år i digital marketing.
Her et lille udsnit af de mange virksomheder, jeg har løst opgaver for - enten som konsulent, underviser eller ansat.