Spring til indhold

Priser

Jeg tilbyder 3 prismodeller. 

Jo tættere vores samarbejde er, og jo bedre jeg kan planlægge min tid optimalt i forhold til vores aftale – jo bedre bliver din pris.

Jeg elsker at få virksomheder til at blomstre og vækste og hjælpe andre med at opnå deres forretningsdrømme, derfor indgår jeg heller ikke i samarbejder, hvor jeg ikke er overbevist om, at jeg kan lave resultater. Af den grund skal du kontakte mig med opgaven, inden vi indgår en aftale, og derfor kan du fx ikke bestille klippekort her på siden, som du kan hos mange andre konsulenter.

Fast Samarbejde

Har du brug for en fast samarbejdspartner til at varetage din digitale markedsføring, eller driver du bureau og har brug for en fast underleverandør, så skal du vælge denne løsning. Faste samarbejdsaftaler indgås for 6 måneder ad gangen og faktureres på månedlig basis.
Minimum 10 timer pr md.
Fra 750 kr. pr time
(denne pris opnås ved +25 timer)

Alle priser er ex moms

Klippekort

Ved du, at du har en del opgaver, der skal løses over en snarlig periode, eller har du brug for min løbende rådgivning - eller måske begge dele, og vil du gerne være sikker på, at jeg har tid til dig, når du har brug for det, skal du vælge et klippekort.

5-10 timer: 1000 kr. pr time
11- 20 timer: 900 kr. pr time
+21 timer: 800 kr. pr time

Alle priser er ex moms

Ad Hoc

Jeg kan naturligvis også bookes løbende, når der opstår et aktuelt behov, hvis du fx har brug for min sparring én gang eller har en mindre opgave, jeg skal hjælpe med. Det vil dog være forudsat, at der er tid i min kalender. Vil du være sikker på, at jeg har tid, skal du vælge en af de andre pristyper.

1100 kr. pr time
(Hasteopgaver: +25%)

Alle priser er ex moms

Interesseret i et samarbejde ?