Spring til indhold

E-mail marketing

E-mail marketing og automation marketing er af mange virksomheder underprioriteret, og det er synd! For e-mail marketing er på samme tid én af de billigste marketingdiscipliner og én af dem, der konverterer absolut bedst.

E-mail marketing var en af de kanaler, jeg kom i berøring med først, da jeg startede i branchen. Dermed har jeg nu tæt på 14 års erfaring indenfor e-mail marketing og automation – både til B2C og B2B markeder, og jeg har skrevet tusindvis af nyhedsbreve, opsat hundredevis af flows og undervist en hulens masse i netop denne disciplin.

 

 

Lad en professionel styre din e-mail marketing

Det er ikke kun virksomhederne, der har underprioriteret e-mail marketing og hvilke resultater, der kan opnås gennem denne kanal. Der har tidligere ikke været mange bureauer eller konsulenter, der specialiserede sig i e-mail marketing – det er heldigvis ved at ændre sig nu

Flere steder har man formentlig set det, som en lidt “blød” kompetence at have, så det har man sat studiemedhjælpen eller juniorkompetencen til, og resultatet af outcome har selvfølgelig været derefter, og så er man – fejlagtigt – blevet bekræftet i, at det ikke er en kanal, der skal satses på, når det kommer til at øge omsætningen.

Men virkeligheden er, at det, for mange virksomheder, er en af de stærkeste og bedst konverterende kanaler, hvis arbejdet bliver gjort rigtigt, og i et større marketingsetup med både ads og en seriøs SoMe indsats, vil jeg vove at påstå, at det er direkte dumt ikke at inddrage e-mails.

E-mail marketing er ikke KUN en B2C-disciplin, B2B virksomheder kan nyde lige så gode resultater, hvis den rette kombination af marketingkompetencer og forretningsindsigt opnås.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med e-mail marketing:

Jeg står for hele din e-mail marketing indsats:

– Strategi for indsamling af signups, automation og kampagnemails (nyhedsbreve)

– Definering af lister, segmenter, tags mv.

– Udarbejdelse af skabeloner, design og tone of voice

– Opsætning af triggers, flows og eventuel leadscoring

– Løbende udarbejdelse af relevant indhold og kampagnemails

– Løbende optimering af alle ovennævnte punkter

Med denne løsning, får du en 100% professionel tilgang til din e-mail marketing og kommer sikkert fra start. Du vil naturligvis være involveret i vigtige beslutningsprocesser undervejs, men altid på et plan, der fungerer for dig og din forretning.

Er der behov for specialister på eksempelvis grafik, video eller fotoopgaver, vil jeg samtidig stå for styringen og koordinering af dette arbejde, gerne i samråd med dig, når, og hvis, det giver mening.

Er du godt i gang med din e-mail markedsføring, men har behov for input eller rådgivning på udvalgte områder, så er dette et område, hvor jeg meget gerne bidrager.

Forretningsoptimering er en af mine spidskompetencer, og er der områder, hvor du ikke får nok ud af din indsats eller bør lægge strategi eller eksekvering om, så vil jeg kunne afdække det og hjælpe dig videre med en bedre plan for arbejdet.

Som en erfaren underviser i e-mail marketing, kan jeg hjælpe dig godt i gang med at skrive din egne nyhedsbreve, så du hurtigt får resultater.

Uanset om du er helt grøn eller allerede er godt i gang, underviser jeg dig på et niveau, hvor du fremadrettet selv kan arbejde med denne kanal. Jeg sikrer, at undervisningen balancerer dine ønsker for resultater, med hvor du er kompetencemæssigt. På den måde bliver min undervisning brugbar for dig, så du kan gå hjem og bruge din nye viden med det samme.

Er du helt grøn, kan det give mening at tage undervisningen i etaper, så du bliver fortrolig med kanalen og vokser i takt med, at vi tager hul på nye områder indenfor emnet.

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Kontakt mig for samarbejde:

Send en mail eller udfyld formularen herunder: